Karantinas dar tęsiasi ir vaikams pamokos vis dar vyksta nuotoliniu būdu. Kad būtų ne taip ilgu ir liūdna mokytis, Panevėžio Mykolo Karkos pagrindinės mokyklos 2a klasės mokiniai sugalvojo, kaip praskaidrinti nuotaiką sau ir kitiems.

Nuo gegužės 3 dienos jų kiekviena diena – tai ne tik pamokos, bet ir iššūkiai. Kas rytą mokytoja Milda praneša ne tik pamokų užduotis, bet ir dienos iššūkio temą. Vaikai tuos iššūkius atlieka, siunčia nuotraukas, video įrašus į savo klasės grupę ir vieni kitais džiaugiasi. O iššūkių temos tikrai įvairios ir įdomios, pvz.: „Išvirkščia diena“ – vaikai rengėsi išvirkščius drabužius; „Kreidelių diena“ – piešė piešinius ant asfalto, popieriaus; ,,Skaitymo diena“ – skaitė ne tik lovose, bet ir kieme, pievoje; „Ledų diena“, „Mankštos diena“, „Talentų diena“, „Pagalbos tėveliams diena“ ir dar daug kitokių. Smagiausia, kad atliekant šias užduotis noriai jungiasi ne tik mokinukai, jų sesės, broliai, bet ir tėveliai.

Norime, kad ir jūs pasigrožėtumėte antrokų iššūkių vaizdais, todėl dalinamės keliais nuotraukų koliažais. Galbūt juos peržiūrėję ir jūs sugalvosite panašiai – linksmais iššūkiais užbaigti šiuos truputį kitokius, nei visada, mokslo metus?!

Mokytoja Milda Medeckienė,
mokytojos padėjėja Žydrūnė Lukošiūtė,
logopedė ir specialioji pedagogė Ilona Daujotaitienė,
psichologė Kristina Tarutienė
 
 
© 2016. Visos teisės saugomos