Balandžio 24-28 dienomis anglų kalbos įgūdžius Maltoje tobulino antroji pedagogų grupė. Anglų kalbos kursuose dalyvavo psichologė Kristina Tarutienė, logopedės ir specialiosios pedagogės Aušra Šimkevičienė, Justė Plesnevičienė, Ilona Daujotaitienė, Daiva Aleliūnienė ir direktoriaus pavaduotoja ugdymui, logopedė Ramutė Pagojienė.

Lankydamos šį kursą pedagogės ugdė komunikavimo anglų kalba kompetencijas ir plėtė tarptautinius bendradarbiavimo ryšius. Kursai suteikė galimybę patobulinti: - Anglų kalbos supratimą ir sklandų kalbėjimą - anglų kalbos gramatiką, žodyną ir tarimą - praktinius bendravimo įgūdžius (aktyvų klausymą) - stebėjimo ir patirties dėka tobulinti pedagoginius įgūdžius Kursų metu taip pat buvo suteikta galimybė susipažinti su Maltos kultūra ir jos paveldu.

Šis projektas finansuojamas remiant Europos Komisijai, „Erasmus+“ programos lėšomis, kurią Lietuvoje administruoja Švietimo mainų paramos fondas. Šis straipsnis atspindi tik autoriaus požiūrį, todėl Komisija negali būti laikoma atsakinga už bet kokį jame pateikiamos informacijos naudojimą.

                                                                                       Specialioji pedagogė Ilona Daujotaitienė

© 2016. Visos teisės saugomos