Mykolo Karkos pagrindinėje mokykloje jau trečius metus vyksta neigiamų socialinių veiksnių prevencijos projekto „Žengiu teisingu keliu“ veiklos.

Šių metų ruduo Mykolo Karkos pagrindinėje mokykloje buvo ypatingai įdomus, spalvingas, džiaugsmingas ir išradingas naujomis ir įdomiomis projekto veiklomis. Projekto dalyviai aktyviai dalyvavo įvairiose veiklose – klasės valandėlėse, viktorinose, parodose, akcijose, vyko į Dailės galerijoje vykstančias edukacijas, ekskursijas, susitinko su žinomais, garsiais žmonėmis ir kt. Džiaugiamės projekto dalyvių išradingumu, iniciatyvumu ir pasiūlytomis originaliomis idėjomis. Viena iš jų – sukurti rudeninę neigiamų socialinių veiksnių prevencijos projekto „Žengiu teisingu keliu“ fotosienelę, kurią kūrė 2c klasės mokiniai, kartu su mokytoja Asta Purkėnaite-Jokubauskiene.

Visi projekto dalyviai buvo pakviesti nusifotografuoti prie projekto sienelės. Aktyviausių projekto dalyvių nuotraukas galite pamatyti mokyklos Facebook paskyroje nuotraukų albume „Prie projekto „Žengiu teisingu keliu“ fotosienelės, 2020 m. spalis“ (žiūrėti).

 Kristina Tarutienė

© 2016. Visos teisės saugomos